Elitsinglar – For akademiker och de som gor karriar

Elitsinglar – For akademiker och de som gor karriar

  • Oppenhet – entusiasm, mottaglighet pro nya kanslor, ideer, fantasier, konstupplevelser och abstrakta grejer. Dess motpol ar ointresse forut nya grejer och upplevelser, konservativ uppenbarelse och standpunkt.
  • Samvetsgrannhet – Prestationsvilja, sjalvdisciplin, plikttrohet, grundlighet och eftertanksamhet. Dess motpol ar lattsamhet: Oansvarig, impulsiv, lathet och likgiltighet.
  • Extraversion – social, sjalvsakerhet, spanningssokande, positiva kanslor. Dess motpol ar introversion: slutenhet, introvert, intresse pro det abstrakta och teoretiska.
  • Hjalpsam – Deltagande, sahet. Dess motpol ar misstanksamhet, cynism, irritation riktad mot andra.
  • Neuroticism – ifall du inneha benagenhet for bavan, depression, ursinne, impulshandlingar, stresskanslighet och sarbarhet. Dess motpol ar kanslomassig fasthet: sakerhet, tilltro och kontroll.

Ar det en vedertagen teori?

Five factor-teorin ar vanligtvis erkand, den anvands dessutom fran affarsverksamhet och rekryterare pro att finn precis person till domstol kneg, sa det ar inte skumt att dejtingsidor anvander det forut att matcha manniskor med varandra.

Dejtingsidor anvander sig av och till av vetenskapligt utformade personlighets test pro att kunna tillhandahalla dig sa bra matchningar som mojligt. Kungen sa metod vet du att de personer du far kontakt med via deras sidor redan uppfyller de kriterier som du inneha och ar de basta matchningarna baserat gallande personlighet och intressen.

Annorlunda sidor och vad de erbjuder

Det finns idag flertal olika typer av dejtingsidor sa det ar inte latt att vara medveten om vilken sida som passar just dig bast. Det ar daremot inte sa svart som det forst later.

Vi amna har prova hjalpa dig att hitta riktigt genom att belysa en aning hur sa nagra av de vanligaste sidorna erbjuder.

Match – Passar all

Match ar bland de forsta dejtingtjansterna i varlden och i Sverige har de funnits darefter 2002. De har en bra konsfordelning, 55% hanar https://yourbride.net/sv/blog/romans-turer-colombia/ och 45% kvinnor och medlemmarnas alder varierar samt ifall den storsta aldersgruppen ar 25-55 ar. De inneha manga medlemmar i Sverige, runt 600 000 och deras konsument ar himla aktiva pa sidan. Du kan bruka Match bade via webblasaren i din datamaskin eller via deras app.

Inriktning

Ifall du vill kunna skraddarsy dina sokresultat an mer eller handla din speciell profil mer personlig sa finns det annorlunda foremal du kan producera. De inneha en enkat som heter Matchify dar du far svara kungen olika fragor och pastaenden. En bit fragor kan vara mer ytliga under tiden andra kan vara mer intima. Pa Match kan du aven valja att stalla in din profil i par annorlunda lagen.

Ett kallas for Inkognito, det tillater dig att vara anonym nar du besoker andras profiler och du syns blott av de profiler du ar intresserad fran. Det andra laget kallas forut Zen, det tillater dig att enbart kunna bli kontaktad fran de profiler som uppfyller dina kriterier. Det ar forut att du amna fa en sa en sa bra och personlig matchning som mojligt.

Priser:

Det ar gratis att inregistrera dig och att hantera Match. Du kan handla till en prenumeration som tillater dig att konsumera fler funktioner gallande sidan och du kan anvanda den utan begransningar. Vill du prenumerera sa finns det annorlunda alternativ, 299 kr/manad, 595 kr/kvartal eller 895 kr/halvar.

Betyg

Elitsinglar inneha funnits i Sverige darefter 2013 och de har ca 300 000 medlemmar. Deras konsfordelning ar enormt jamn, 52% hanar och 48% kvinnor. Arme ar snittaldern lite hogre, de flesta medlemmar ar mellan 30-55 ar och hogutbildade. Du kan forbruka elitsinglar bade via webblasare eller som app. Deras medlemforallt seriosa och langvariga forhallanden.

De har ett stort personlighetstest som ar baserat pa Five factor-teorin och det ar de mest stor testet inom dejtingbranschen. Det tar ett tag att komma igang och ge besked kungen alla fragor forut att atnjuta en komplett profil men det ar forut att du ska kunna fa sa bra matchningar som mojligt. Kungen sa satt ser du enbart profiler som du passar ihop med och slipper sitta och leta och lasa genom olika profiler som nog inte ar det du soker.